torsdag 15 maj 2008

de tva vannerna och Gerry

Vi vet att ni har fatt vanta lange.

Ovana att jobba igen har vi nu fatt erfara eftermiddags trottheten. Soppbranschen tar kol pa oss. Ni far dock inte tro att vi misstrivs pa jobbet. Tillsammans med Gerry gar dagarna fort, pa sondags ska han ta oss ut pa restaurang. Gerry har upptackt alkoholens magiska verkan och effekt under arbetstid, nagot som bade gladjer och skrammer oss. Idag hade samtliga restauranger pa food courten det rejalt stressigt, alla utom Black olives pizza och pasta (fast utan pizza och pasta). Vi oppnar alltid sist och stanger alltid forst. Det ar oftast en tom yta pa golvet framfor var restaurang. Detta ar absolut inget som stor oss, snarare tvartom.

Igar var vi i vanlig ordning pa Ikea. Det var med stor besvikelse vi upptackte att var nyfunna van inte jobbade. Dessutom fick Bella nagot i ogat (som vanligt!) under maltiden, sa hon kunde inte riktigt njuta av kottbullarna och den goda delicatobollen. Pa vagen hem hann vi ata upp alla salta sillar som vi hade kopt efter middagen. Battre lycka nasta torsdag. Idag fick vi nys om den svenska kyrkan har i Melbourne. Dar ska det tydligen finnas dubbelt sa mycket svenskt godis som pa Ikea samt hembakade kanelbullar. Gud vad vi langtar!

Det ar med oerhort stor sorg vi kan beratta att skovdeganget har akt hem. Dem har lamnat ett stort hal i vara hjartan samt pasta, gamal keso, sweet chili sas, knackebrod, nudlar och shampoo (Ylva). Johan, du har dessutom glomt din grona Pelle svanslos (losbajs) gympapase i rummet. Det en annan lamnat far en annan ta.

Innan de akte hann vi med Great oceanroad. Dar vi tittade pa de elva apostlarna och lyssnade till reslutatet av Johns storda dygnsrytm.

Igar gjorde vi gatans barrunda med mission att hitta nya vanner. Vi hann med hela tre barer innan trottheten slog till. Kvallen slutade (utan vanner) pa Borsch Vodka & Tears bar. Dar fann vi oss sjalva vid bardisken med varsin vodka i handen sjungandes "Somewhere over the rainbow". Bellas vodka smakade jul.

Imorgon ar det helgdag.

2 kommentarer:

Nicole sa...

Det dekadenta livet i Melbourne verkar ni tigit till er helhjärtat. Jag vill vara med. Själv jobbar jag på dekadensen tillsammans med Vendela och vårt favoritvin av druvan Nero D'Avolo. Det känns bra, så bra att jag inte känner någon lust att återvända. Det känns hemskt att jag kommer komma hem till ett Stockholmt lika tomt på er två som när jag lämnade det! Vilket datum kommer ni hem? Kärlek

liten.vilsen.guldfisk sa...

goddagens! har precis gjort comback till flext och sågar isolering, birkarsson gör sin comeback på måndag, vad det andra krullet gör just nu är det ingen som vet, men jag gissar på att han isolerat sig från omvärlden för att kunna spela ikapp wow timmarna han misssat dom senaste 8 månaderna. hur går det för er annars? har bella hittat något nytt jobb eller vunnit på lotto? hur är irladarna? låter ju iaf som ni är väl omhändertagna av gary:) men men ska bege mig till jobbet nu.. suck.. vill tillbaks. simma lugnt sista tiden. och om jag skriver samma inlägg flera ganger så är de som vanligt pga mitt kära guldfiskminne. o föresten höll på att glömma. hälsa joel!