lördag 5 april 2008

vi var i paradiset med varldens varsta sallskap



Aterigen har mycket hant sen sist. Vi har blivit lite daliga pa att blogga. Efter att ha lamnat Noosa och dess bravader bakom oss begav vi oss till Hervey Bay. Vi bodde pa Koala hostel och efter att ha atit oss mata pa mexicans all-you-can-eat-buffe traffade vi nagra bekanta- skovdepojkarna( kort fakta: dessa killar traffade vi i Noosa da de var kompisar med Jessica, tillsammans med dem och en country diggande kanadensare hade vi en trevlig kvall pa Dolphins). Hur som helst blev det ett kart aterseende och eftersom John var i behov av en klippning sa tog vi fram saxen. Reaktionerna pa Ellens masterskap var manga. Skovdeborna tyckte att det var det fulaste de nagonsin sett, en man som kom ut fran toaletten hoppade bakat nar han sag Johns frilla medan David Hasselhoff look-a-like var positiv och gjorde liknande med en ung David Bowie. Han var ocksa den anda som forstod att nord mode ar pa tapeten just nu.



Anldeningen till att vi stannade i Hervey Bay var varan tripp till Fraser Island, varldens storsta sand o. Vi blev indelade i grupper och som vanligt hade vi otur. Det borjade egentligen nar killarna i gruppen kom tillbaks med tio boxar vin, tva flak ol och nagra flaskor rom. Vi har tidigare under resan blivit varnade for det irlandska folket och dess alkoholvanor. Men inte trodde vi att det var sa har illa. Fran att vi stigit av farjan slappte de aldrig alkoholen med varken blicken eller handen. De hade det med sig overallt: i sjon, i taltet, pa toaletten och i bilen. Mellan varje klunk tog de sig ett bloss, detta aven i var strand van som snabbt kom att forvandlas till en knarkarkvart. Naval, bortsett fran dessa dragg var var resa fantastisk. Vadret var underbart och landskapet var ett helt annat an vad vi ar vana vid. Att kora pa kilometer langa sandstrander var en himmelsk upplevelse.




Efter Fraser mellanlandade vi nagra dagar i smastaden 1770 dar vi aterigen stote ihop med Skovdegrabbarna. John den har gangen med annu mindre har pa huvudet. Vi bestamde oss for att gora Whitsunday seglingen med vara nyfunna vanner. Sa imorgon bar det av. Mer om detta i ett senare inlagg.
Nya bilder finns aven pa tidigare inlagg. Ha det gott!

4 kommentarer:

Nicole sa...

vilka hàrliga bilder! vem àr det med surfingbràdan, àr det bella? det skulle vara sà otroligt hàftigt. jag vill se bella surfa! irlàndarna verkar inte riktigt vara er cup of tea direkt.. det kànns som att vi i klicken àr party pà ett mer vàrdat sàtt. sjàlv har jag inte festat EN ENDA kvàll sen jag kom hit. det àr ganska sjukt. jag har hittat riktiga dricka-te-mànniksor, men med en viss ambition att hitta guldkornen i florens uteliv. vi fàr se nàr det projektet bòrjar. àh, jag saknar er sà otroligt mycket! kàrlek i drivor till er sida av vàrlden

Nicole sa...

ah! en 16åring blev uppäten av en haj i byron bay, det stod om det i italienska metro.. akta er, akta er! LOVA! surfa aldrig mer..

Myzn sa...

AHHHHH! Sotsaker! Faan va harliga bilder! Sjalv gar det val inte sa javla bra pa den dar ladda-upp-bilder-fronten eftersom ja, det gar inte sa bra..Men det kommer val i sinom tid.

Idag anlande Emil ocksa sa nu ar vi tamigfaan full trupp! Kanns alldeles jattebra! Har borjat fundera pa att haka pa till indonesien/borneo ocksa. Exakt nar ar det erat flyg fran Bangkok gar? Fett me karlek till er!Assa verkligen FETT!

Helene sa...

Instämmer med Mysan, vilka otroligt vackra bilder (de flesta i varje fall), vilken sand. Saknar dig väldigt mycket Ellen, du glada fina. Tänk på att solen är mycket stark ... Puss&Kram