fredag 7 mars 2008

vildmarksliv


Vi befinner oss fortfarande i Byron Bay. For ett mycket litet tag sen skedde nagot mycket omtumlande, lat oss beratta:

Vi tillbringade morgonen i tva av hostelets hangmattor. Vad som skulle kunna blivit en chillad bok-stund forvandlades fort till en skrackupplevelse. Klockan 10.14 am hor Bella nagra trippande steg, hon vander hoger i sin hangmattsposition och far syn pa den storsta odla hon nagonsin sett i verkliga livet. Efter ivrigt hoppande, skuttande och springande i hangmattan kom hon till sist ur mattan och kunde pusta ut. Faran var dock inte over. Efter bara nagra sekunder kom odla nummer tva fram ur buskagen - denna big mama odla var dubbelt sa stor. Detat blev saklart for mycket och an en gang fick vi klart for oss att det har med vildmarksliv inte ar nagot for oss.



Nytt kapitel. I ovrigt har det inte hant sa mycket sen sist ni horde av oss. Vi har haft nagra langa skona dagar pa stranden och sett bade solen ga ner och upp. Dagarna pa playan har aven gett oss tid att tanka over var resrutt och vi har valt att lagga om den lite. Var nya plan ar att kora ostkusten relativt snabbt for att darefter bege oss mot Melbourne dar vi soka jobb. Efter Melbourne vantar forhoppningsvis Nya Zeeland och Thailand. Vad sags?




Vara vanner fran Byron. Frv: Lou, Kirsty och Laura.

5 kommentarer:

Helene sa...

Hihi, förstår att ni blev rädda! Hur bor ni, är det på hostel? Har ni provat på att surfa? Det verkar som man gör det där i Baron Bay. Ha det gott. Kram Helene

Helene sa...

... när jag läste lite mer noggrant så fick jag svaret på boendet i varje fall

Anonym sa...

OJ Nya Zeeland, häftigt, det trodde inte jag ni tänkt från början. Men Melbourne blir ju najs, där har ni ju Jens.
Läskigt med ödlan.. sa ju att det skulle finnas mycket onajs djur där och den där bets ju inte ens. Ni skulle lyssnat på min visdom och stannat hemma..
PUSS,KRAM

Maggan sa...

Hello there.
This is Joel speaking....
Har inte lyckats logga in på rätt sätt - än! Iaf låter det som om ni har ordentligt trevligt i sommar-värmen på ostkusten.Fick ett tips i Åbo förra helgen av en bekants bekant (student) som varit på sydkusten (bandet Melbourne -Adelaide osv) som tyckte att detta var den "bästa" delen ...(apropå era resplaner). Men ni lämnar väl inte Aussie så snabbt bara för en liten ödla heller? Föresten hur smakar ett riktigt australiensiskt öl på plats egentligen? Finns tydligen en en hel hoper att välja på?

Cheers!
//J

Nicole sa...

vilet väder ni har! en kvinna i min klass kommer från en stad i södra australien, hon ger oss daglia väderlekrapporter om det underbara vädret ni har där. här i florens finns det mest ett typ av väder - regn! helt sjukt. inte vad jag förväntat mig. men snart känner jag att solen kommer!
vilken härligt bild på fyren. man kände i hela kroppen hur det måste vara att stå där. era resplaner låter spännande! skriv mer, skriv snart :) puss och kram, nicole