torsdag 13 mars 2008

vi glomde Ben


En person som vi har glomt att beratta om ar Ben, fransmannen som bodde i Space room. Det finns egentligen inte sa mycket att saga men han ar anda vard att namnas.
Foljande dialog utspelade sig i Space room den 8 Mars:
Vi- Hi Ben! (i kor)
Ben- Hi, what are you doing with that cucumber? (fransk accent)
Ellen- I am going to eat it
Ben- Are you sure about that? (fortfarande med fransk accent)

Ben och Ellen hade aven haft en mycket mystiskt dialog natten innan, da Ellen plotsligt horde ett frammande ljud som skulle kunnat vara en bedbug. I morkret i Space room:
Ellen- Ben?
Tystnad.

Efter denna handelse dopte vi bedbugen i Bellas skap till Ben, och vi meddelade aven detta for Ben (den riktiga).

Resan har aven bjudit pa en rad klassiska citat, har ar det senaste:
"You dropped something, your personality" sagt av en man vi passerade pa en mork grand i Surfers.





Igar var vi ute med Lena och hennes vanner. Eftersom Lena ar en stadgad Surfers bo med koll kande vi oss lite som kusinen fran landet nar vi kom in pa "the bedroom". Bella vagrade svanga sina lurviga som de andra flickorna pa dansgolvet och valde darfor att ge sig pa nagot nytt, att dansa som killarna. Detta skapade med detsamma stor uppstandelse. Bella battlade med samtliga man och blev fotad av en asiatisk tjej med valdigt lang klanning.





Vi har bytt hostel, numera bor vi pa Surf n sun. Dar delar vi rum med en svensk kille fran Upplands vasby, han tycker att det mesta ar kul, jatte kul. Men sist vi sag honom kande han inte igen oss och sa darfor bara "hi".

1 kommentar:

Maggan sa...

Hej på er sötsakerna!
Ni verkar ju ha väldigt mycket rajtantajtan! Men som mamma vill jag ju också veta - äter ni ordentligt?lagar ni själva? sover ni någonting? ni solar väl inte för hårt? hur går det med tvätten?
Här hemma närmar det sig påsk och Street utlyser en tävling om den häftigaste påskkäringen så om ni varit här hemma hade ni väl kammat hem priset! Det är lite tomt hemma utan dig Bella och jag saknar även klicken - inga förfester och glada skratt. Må så gott, sköt om er Kramar mams Margareta